Camping en pleine nature

Vakantie in de vrije natuur

Vakantie in de vrije natuur

Rust en welzijn, een groene vakantie!

Geniet van het landschap tijdens een wandeling in de frisse lucht. Geniet van de natuur en de rust door uw verblijf of vakantie te reserveren op een camping midden in de natuur.

Uw batterijen opladen? Profiteren van uw verblijf of vakantie om te bewegen en frisse lucht in te ademen? Beleef een unieke ervaring en ontdek de regio. Wandelen, erfgoed en gastronomie ontdekken, ontspannen, welzijn, kom tot rust tijdens uw vakantie!

Adem een flinke teug frisse lucht in! Geniet van de schoonheid die onze streek u biedt om helemaal bij te komen. Zee en natuur staan voor u klaar indien u uw vakantie reserveert op een camping in het bos.

Sandaya biedt voor ieder wat wils: gegarandeerde ontspanning en opgeladen weer naar huis! Beleef een unieke ervaring midden in het hart van de natuur, beweeg op het ritme van de vogels en de cicades, in de natuur, tussen de bomen, onder de zon. Weelderig en verfrissend, ontspan terwijl u geniet van de rijkheid van de biodiversiteit tijdens het bezoeken van de ongerepte natuur.

Kruip in de huid van een avonturier in een van onze boomhutten op camping Maison-Laffitte, of midden in een eikenbos in een van onze luxe lodges.

Om energie bij te tanken nemen de wandelingen en uitstapjes u ook mee op ontdekking van het erfgoed en de gastronomie.
Met de Sandaya-campings beleeft u een droomvakantie in de natuur...