Camping en bord de mer

Onze camping aan zee

Onze camping aan zee

Uw vakantie op een steenworp van het strand

Ontdek alle Sandaya campings aan zee in Frankrijk en Spanje. Sandaya heet u welkom in Normandië, Aquitanië, Languedoc-Roussillon, Provence-Alpes-Côte d'Azur en aan de Costa Brava in Spanje.

Altijd al gedroomd van een vakantie aan zee? Ontdek onze 4 en 5 sterren Sandaya campings voor een onvergetelijke vakantie. Aarzel niet en bezoek onze campings met hun accommodatie en animatie voor een unieke vakantie met het gezin, onder vrienden of met de partner. Sandaya campings zijn verspreid over heel Frankrijk, geniet van de Normandische kust met de Côte de Nacre, van pootjebaden in de Atlantische Oceaan met het Soulac strand, of ontdek de Middellandse-Zeekust met Les Vagues, Les Tamaris of Riviera-Côte d'Azur.

Spring in het water met het gezin of vrienden voor een golf van goed humeur! Geniet volop van uw vakantie aan de Atlantische of de Middellandse Zee kust, onze Sandaya campings heten u welkom op een paar meter van het strand voor een onvergetelijke vakantie.

Ga heerlijk zonnebaden, luister naar het geluid van de golven of bouw zandkastelen met uw kinderen, geniet volop van alles wat de zee te bieden heeft.

Onze campings aan de kust zijn de ideale gelegenheid om uw batterij op te laden en volop van de zon te genieten. U gaat met een voldaan en tevreden gevoel weer naar huis.