Sandaya-Cypsela bandeau

Camping Cypsela Resort

Prijzen en beschikbaarheid

Vakantie op Spaanse ritme!

Aan de Costa Brava, op slechts 1 uur van de grens met Frankrijk, kiest u met de 5-sterren Sandaya camping Cypsela Resort voor een verblijf onder de Spaanse zon. Met zijn grote waterpark met glijbanen en strand op 5 minuten met de gratis pendeldienst vanaf de camping, kunt u ervoor kiezen om bij te bruinen aan de rand van het water. De camping bevindt zich in Pals, een klein middeleeuws dorpje aan de kust. Hier vindt u meer dan 4 km strand in de omgeving van de nabijgelegen badplaatsen Playa de Aro, Roses of Cadaqués. Op het terras met een vers glas Sangria en tapas: zo begint de vakantie pas echt. Olé !

Open van 24 mei 2017 tot 12 september 2017

  • Camping van 20 hectare met 833 standplaatsen.
  • Toegankelijk voor personen met een beperkte mobiliteit
  • Animatie en gratis kinderclubs.
  • Zwemparadijs van 590 m² met zwembad en verwarmd pierenbad.
  • Gratis shuttlebus naar het strand vanaf de opening van het seizoen.
  • Wifi op de hele camping.

Prijzen en labels

Tripadvisor_Logo_COE2016_nl.jpgzoover award 2015.pngAnwb logo.pngbest-2016.pngToocamp camping excellence.png

Dankzij de camping Cypsela Resort opent de Sandaya groep de deuren van een uitstekende locatie voor u. Restaurant, bar, snack, wowling, supermarkt, ijsjes ... U zult zeker genoeg keuze hebben en al deze faciliteiten maken het mogelijk om uzelf helemaal te laten gaan en volop te genieten van deze momenten vol plezier met het hele gezin. Al in 1973 werd deze camping bekroond het luxelabel dat superieur is een 5 sterren.  Cypsela was voor meer dan 10 jaar, de eerste en enige camping in Spanje die deze onderscheiding ontvangen heeft.

Het strand van Pals bevindt zich op slechts 1,5km. De gratis pendelbus zal u hier, indien u dit wenst, naar toe brengen tijdens één van zijn regelmatige rondritten. Uw kinderen zullen genieten van het groot waterpark  met glijbanen en waterspelletjes, u daarentegen zult eerder genieten van de prachtige ruimtes rond de zwembaden waar u zich neer kan leggen op het gras of op een ligbed.  Dankzij de siësta's, activiteiten en snacks kunt u profiteren van een ontspannen, maar ook exotische vakantie in een rijke en gevarieerde regio. Mis zeker de  toeristische markten  niet die de week zullen kenmerken en waarom gaat u geen dagje in Barcelone spenderen (1h30). Leg uw strandhoedje en zonnebril al maar klaar, op weg naar Spanje!

Diensten

Camping Sandaya Cypsele Resort stelt, gratis of met supplement, enkele diensten tot uw beschikking die uw verblijf makkelijker kunnen maken.

Uw vakantie begint zodra u de camping betreedt en dit dankzij onze receptionisten, die u bij uw aankomst, een praktische gids van camping aanbieden en u meer informatie over het verloop van uw verblijf zullen verschaffen.

Onthaal
Onze receptionisten zijn tijdens juli en augustus elke dag beschikbaar van 8 tot 23 uur. Buiten het seizoen zijn we geopend van 9 tot 23 uur. U vindt er toeristische brochures en informatie over de regio. Aan de receptie vindt u ook een geldautomaat, een wisselkantoor en een loket voor excursies en activiteiten.
Wifi
Blijf zelfs in de vakantie verbonden! Gratis verbinding in het restaurant. Om op uw staplaats en de volledige camping van wifi gebruik te kunnen maken, kunt u online internet kopen: 1 dag = € 5, 2 dagen = € 9, 7 dagen = € 16, 14 dagen = € 25 inclusief BTW.
Pendeldienst naar het strand
Onze gratis pendeldienst naar het strand van Pals rijdt elke dag tussen 10 en 20 uur en dit elk uur in juli en augustus. Buiten het seizoen rijdt de bus minder frequent, maar heen-en-terugreizen van het strand naar de camping en omgekeerd blijven gegarandeerd.
Wassalon
In een speciaal voorziene ruimte stellen we wasmachines en drogers tot uw beschikking. Was 5kg = €7, 8kg=€9; drogen 5kg = €5, 12kg=€8.
Medisch centrum
Tijdens uw verblijf krijgt u in het medisch centrum, indien nodig, het advies van een arts en gekwalificeerde professionals. Openingsuren tijdens het laagseizoen: 11-12 uur en 16-18 uur, uren in juli en augustus: 10-13 uur en 16-18 uur.

Winkels op de camping

Om uw verblijf aangenamer te maken, hebben we op de camping elke winkeltjes zodat u zich tijdens uw vakantie niet met de wagen moet verplaatsen.

Een echte 5-sterren camping, u vindt er vele verkooppunten, van de bakker tot de pers, de snackbar en de kapper. Er is veel keuze en u kan er allemaal van genieten.

Restaurant Les Moreres
Geniet met lekker eten van het zonnige terras van het restaurant. Formules vanaf €15 met een gevarieerde kaart: salades, pizza's, burgers, grill, zeevruchten en lokale, Catalaanse specialiteiten... Tijdens het seizoen geopend van 12 tot 16 uur en van 19 tot 23 uur.
Tapasbar Les Palmeres
Een koffie drinken op het terras of genieten van lekkere Spaanse tapas terwijl u uitkijkt op de animaties. De bar is elke dag geopend. Voor sportieve evenementen wordt er een groot scherm geplaatst. Open van 9 tot 12 uur, in het laagseizoen tot 23h.
Snacks om af te halen
Zin in pizza, kebab, kip met frieten... Tussen 11 en 23 uur kunt een selectie gerechten en koude drankjes afhalen.
Pub en bowling
Uniek in Europa, in echte bowling op de camping! Kom samen met de familie voor een drankje en probeer een strike te gooien op een van onze 5 tracks (€5 per persoon). In de typische sfeer van een pub kunt u samen een cocktail delen op het terras of plezier maken in de speelruimte op de eerste verdieping met sjoelen, tafelvoetbal en biljart. Openingsuren van 18 tot 24 uur (2 uur van 09/07 tot 14/08).
Kruidenierswinkel/bakkerij
Onze superette ontvangt u elke dag van 8.30 tot 14 uur en van 16, van 09/07 tot 14/08 is de winkel open zonder onderbreking. Ter plaatse vindt u gebruikelijke producten, maar ook groenten en fruit, bevroren producten, hygiënische producten, strand accessoires en Franse en buitenlandse pers. Wij bieden u, gedurende de dag, een selectie van brood en vers gebak aan, dat meerdere keren per dag ter plaatse gebakken wordt.
Beauty salon en kapsalon
Onze schoonheidsspecialiste/kapster stellen lichaamsverzorgingen, epiliaties, nagelverzorgingen en haarverzorgingen voor en dit elke dag op afspraak. Geopend van 09/07 tot 14/08 van 10 tot 13 uur en van 16 tot 20 uur. Buiten het seizoen zijn we geopend van 9.30 tot 13.30 uur.
Sportcentrum
Gratis huren van sportmateriaal (behalve padel €15/uur) en verkoop van koude drankjes. Het sportcentrum is geopend van 09/07 tot 14/08 van 10 tot 14 uur en van 15 tot 21 uur.
Alles zien

Ontdek ons laatste nieuws Beleef unieke ervaringen met Sandaya campings