SANDAYA 2 FONTAINES NL

Camping Les 2 Fontaines

Prijzen en beschikbaarheid

Uw camping in Zuid-Bretagne

In de 4 sterren camping Sandaya Les 2 Fontaines, gelegen op slechts 900 meter van het strand, leeft u op het ritme van de getijden van Bretagne. In het westen,gaat u naar Finistère in Zuid Bretagne, de ideale tussenstop voor reizigers die open ruimtes en authenticiteit zoeken. Hier is de zeelucht heerlijk voor een lange diepe adem. Rust, comfort en ontdekking zijn de sleutel woorden voor uw vakantie. Op de camping Les 2 Fontaines, vindt u een waterpark, golf en tal van originele activiteiten voor het hele gezin. In de omgeving ontdekt u vele mythische en typische steden van Bretagne, zoals Concarneau , Pont-Aven , Bénodet en Quimper. De oesters en witte wijn staan voor u klaar om genuttigd te worden!

Open van 28 april 2017 tot 10 september 2017

  • Camping van 10 hectaren met 293 accommodaties
  • Toegankelijk voor personen met een beperkte mobiliteit
  • Gratis animaties en kinderclubs
  • Waterpark met een buitenbad en een overdekt bad
  • Op slechts 900m van het strand

Prijzen en labels

zoover award 2015.pngrecommandé-tripadvisor.png

Sandaya helpt u uw vakantie in te vullen naar uw wensen. De 4-sterren camping Les 2 Fontaines in het zuiden van Bretagne is ideaal voor een culturele ontdekkingen en om te ontspannen. Iedereen leeft er in zijn eigen ritme, genieten van de georganiseerde animaties en het verkennen van de provincie Bretagne. Geniet van het zandstrand Tahiti op slechts 900 meter. Badhanddoek op de éne schouder en strandtas op de andere, u zult genieten van de eenvoudige momenten met familie of vrienden.

Laat u verleiden door de natuurlijke rijkdom van Bretagne: De Atlantische oceaan, de typische dorpjes, de natuurlijke attracties en de lokale festiviteiten. Houdt u van dansen? U zult u tot diep in de nacht vermaken tijdens de "Fest – Noz", de Bretonse betekenis voor "party night".

In Bretagne, de Finistère, ontdekt u ook een grote verscheidenheid aan producenten, vissers en ambachtslieden. U vindt er vele specialiteiten, zoals taarten Pont - Aven, Appelwijn, Bretonse boekweit pannenkoeken of de "kouign amann", een heerlijke gekarameliseerde delicatesse. Zoek niet verder, uw vakantie in de 4-sterren camping Les 2 Fontaines is precies wat u nodig heeft !

Diensten

Uw 4 - sterren camping Les 2 Fontaines biedt haar gasten tal van diensten om uw verblijf te veraangenamen. Bij aankomst op de camping, wordt u door onze receptionisten verwelkomd en wordt u voorzien van alle informatie en procedures voor uw optimale installatie binnen de camping Sandaya Les 2 Fontaines.

Receptie
De receptie is geopend van 28 april tot 10 september. Het personeel stelt u alle nodige informatie ter beschikking met betrekking tot de bezienswaardigheden en de activiteiten (boogschieten, tennis, golf, enz.)
Wifi
Sandaya camping Les 2 Fontaines biedt u gratis wifi-toegang aan de bar.
Wasruimte
Een aparte wasruimte staat in camping Les 2 Fontaines tot uw beschikking met wasmachine, droger en strijk-faciliteiten.
Golf
Bent u gepassioneerd voor natuur en grote groene ruimten, dan is de Golf van van camping Finistère Sud voor u. Een 6 holes court en een golf range ligt op een steenworp afstand van uw locatie. U heeft de mogelijkheid uw materiaal voor alle niveaus direct te huren op het golfterrein. Open van juni tot augustus.
Animatie
Er staan talrijke animaties en activiteiten op het programma van 10/07 tot 02/09 voor u en uw kinderen. Sportieve toernooien, spelletjes, en boogschieten-instructie onder begeleiding van onze gekwalificeerde personeel. De 4-sterren camping Les 2 Fontaines biedt eveneens een multisport terrein voor volleybal, voetbal, tennis, jeu de boules, skate en tafeltennis.

Winkels op de camping

Om uw verblijf aangenamer te maken, hebben we op de camping elke winkeltjes zodat u zich tijdens uw vakantie niet met de wagen hoeft te verplaatsen.

Bar
Zin in een verfrissing? De Tahiti Bar Camping Les 2 Fontaines staat tot uw beschikking. Gelegen aan de voorzijde van het waterpark, geniet u van ontspanning onder het genot van een drankje. Geniet in het hoogseizoen met uw familie van de avonden, concerten, shows en de diverse sportieve evenementen van het moment worden hier uitgezonden. De Tahiti Bar is geopend vanaf 28 april.
Kruidenierswinkel
Op de 4 sterren camping Sandaya is een kleine supermarkt open vanaf 28 april. U vindt er voedingsmiddelen, lichaamsverzorgings- en schoonmaakproducten. In de bakkerij kunt u voor het ontbijt vers brood kopen.
Bakkerij :
Wij bieden u, gedurende de dag, een selectie van brood en vers gebak aan, dat meerdere keren per dag ter plaatse gebakken wordt.
Alles zien

Ontdek ons laatste nieuws Beleef unieke ervaringen met Sandaya campings