DSC_0665.JPG
Prijzen en beschikbaarheid

5-Sterrenvakantie tussen het meer en de Atlantische oceaan

Ontdek de 5-sterrencamping Sandaya Soustons Village in Les Landes in Nouvelle-Aquitaine. Gelegen op enkele meters van het meer van Soustons en op slechts 6 km van de Atlantische oceaan, de 5-sterrencamping Sandaya Soustons Village is ideaal voor ontspannende vakanties in het hart van het bos. Ter plaatse kan u genieten van 14 hectaren cmping en verschillende activiteiten die we u aanbieden: een aquapark met verwarmd zwembad, spa, sporttoernooien, shows, kids club... Er is voor iedereen en voor alle smaken wat wils op de 5-sterrencamping Sandaya Soustons Village.

Open van 01 april 2017 tot 24 september 2017

  • Camping met 256 staplaatsen
  • Toegankelijk voor personen met een beperking (PMB)
  • Gratis animaties en kids club
  • Aquapark met verwarmd buitenzwembad
  • Meer van Soustons ter plaatse en de Atlantische oceaan op 6 km
  • Gratis wifi in de gemeenschappelijke zones

Prijzen en labels

Tripadvisor_Logo_COE2016_nl.jpgthegreenkey.png

Een nieuwe vakantiestijl in het groen

Beleef een vakantie in totale harmonie met de natuur op de 5-sterrencamping Sandaya in Soustons Village. Omgeven door een dennenbos en gelegen aan de rand van het meer van Soustons, onze camping in Les Landes is ideaal voor een groene, ontspannende vakantie met het gezin. De 5-sterrencamping Soustons Village in Les Landes heeft het “Clef Verte” label en biedt moderne, lichte en recycleerbare accommodaties aan in de voetgangerszone in het hart van een dennenbos van zo’n 14 hectaren groot. Wanneer u kiest voor camping Sandaya Soustons Village, kiest u voor ecologie en respect voor het milieu. Een andere manier van vakantie beleven: een camping in het groen.

5-Sterrencamping in het hart van Les Landes

Ter plaatse zal u een 5-sterrencamping met moderne installaties ontdekken die bovendien veel belang hechten aan de natuur en die zowel jong als oud zullen betoveren. Geniet van ons 700 m² grote aquapark met verwarm zwembad en golfslagbad of van de spa op de camping zodat u zeker heerlijk kan ontspannen. Aarzel niet om deel te nemen aan alle activiteiten die door camping Soustons Village voorgesteld worden: water polo, aquagym, fitness, petanque, shows... Het animatieteam van camping Sandaya staat voor u klaar. Stel zelf uw vakantie samen en ga op ontdekking door Les Landes met de 5-sterrencamping Sandaya Soustons Village.

Diensten

De 5-sterrencamping Sandaya Soustons Village biedt verschillende diensten aan om uw comfort te garanderen en om uw vakantie in Les Landes te doen slagen. Ons team aan de receptie onthaalt u en informeert u bij uw aankomst zodat uw verblijf zonder problemen plaats kan vinden.

Onthaal :
Onze receptionisten staan het hele seizoen tot uw beschikking. Zij zullen uw aankomst op de 5-sterrencamping Sandaya Soustons Village eenvoudiger maken. Het onthaal is geopend van 7 tot 23 uur.
Internet :
U beschikt over gratis wifi in de gemeenschappelijke zones.
Wasserij :
Een wasserij met wasmachine en droger en wasserij pod (1,50€) staat op de 5-sterrencamping Sandaya Soustons Village tot uw beschikking. De muntjes (€ 3) heirvoor zijn beschikbaar aan het kruidenierswinkel.
Kids en teens club :
Uw kinderen en tieners kunnen samen met onze animatoren deelnemen aan de verschillende activiteiten en dit de hele dag lang. Zij zullen zich zeker niet vervelen tijdens de vakantie. Voor de kids club (4 tot 8 jaar) is een medisch attest en het attest van vaccinaties verplicht. De mini-club, Junior club (9 tot 12 jaar) en Teens Club (13 tot 17 jaar) zijn alleen open tijdens de schoolvakanties "Franse".
Verhuur van materiaal en fietsen :
Uw 5-sterrencamping Sandaya biedt de mogelijkheid om verschillend materiaal te huren tijdens uw verblijf zoals ventilatoren, baby kits, bddengoed, toiletspullen en kluizen. U heeft de mogelijkheid om fietsen te huren op onze camping om zo de bossen in de omgeving te gaan ontdekken.
Strand shuttle :
Tijdens juli en augustus brengt een gratis shuttle u rechtstreeks tot aan het strand.

Winkes

Om uw vakantie aangenamer en praktischer te maken, zijn er verschillende winkels aanwezig op uw 5-sterrencamping Sandaya Soustons Village. Een goede manier om tijdens uw verblijf de wagen te laten staan en volop van de vakantie te genieten.

Kruidenierswinkel :
Een kruidenierswinkel is aanwezig op de camping. U vindt er alle nodige spulletjes, kranten, postkaarten en een hoekje met brood en gebak.
Restaurant Bar La Terrasse :
Tegenover het zwembad onthaal de restaurant bar La Terrasse u iedere dag tijdens de zomer. Het restaurant biedt een ruime keuze traditionele gerechten die zowel ter plaatse geproefd kunnen worden of meegenomen kunnen worden naar de caravan. Aarzel zeker niet om uzelf te verfrissen met een lekker cocktail na een lange dag aan het strand. Het is geopend van 11:30 uur tot middernacht buiten het seizoen; in de zomer van 10 uur tot middernacht.
Snack :
Het team van de snackbar is het hele seizoen geopend: van 's middags to 13:30 uur en van 19:30 tot 21:30 uur. Het biedt pizza, chips, hamburgers, afhaalmaaltijden.
Spa :
Op de 5-sterrencamping Soustons Village bevindt zich een spa met hamman, whirpool, sauna en sportzaal. Geniet van de schoonheidsverzorgingen en massages om te ontspannen tijdens uw vakantie in Les Landes. Kom de “Too Fruit” verzorging ontdekken, een gamma speciaal ontworpen voor knderen vanaf 6 jaar en tieners. Of de “OMNISENS” verzorging om al uw zintuigen te doen ontwaken met een gamma natuurlijke producten zonder parabenen. Uitstekende verzorgingen in een ruimte die ideaal is om te ontspannen. Open van maandag tot en met vrijdag van 9:15 uur tot 12:45 en van 15:15 uur tot 18:30 off-season in juli-augustus van 9:15 tot 12:45 en van 15:15 tot 19:30. Afspraken worden gemaakt via de telefoon of in de spa receptie.
Alles zien

Ontdek ons laatste nieuws Beleef unieke ervaringen met Sandaya campings